BB Cream

Att applicera BB- och CC-cream produkter med en pensel.

Den här metoden lämpar sig allra bäst för dig med torr hy. Man kan givetvis använda sig av vilken BB- eller CC-cream som helst om man vill testa att applicera krämen med en pensel. Men det funkar allra bäst om krämen är av en lite mer flytande karaktär eftersom att penseln inte riktigt kan sprida ut en tjockare kräm ordentligt.

Till att börja med kan du lägga en liten mängd BB-cream kräm i din handflata ungefär lika stor som en enkrona. Varför det kan vara bra att använda handflatan istället för baksidan av din hand när du ska applicera krämen med pensel är för att krämen då kommer att smälta något av din kroppstemperatur. Detta är en stor fördel när du ska applicera krämen med en pensel eftersom att man strävar efter att ha en så tunn och flytande kräm som möjligt eftersom ett det blir mycket enklare att applicera. Precis som när man applicerar krämen med sina fingrar ska man även här lägga ut fem små punkter på pannan, näsan, kinderna och hakan eftersom att det sedan kommer att bli mycket lättare att få jämn täckning. Det blir också mycket enklare att kontrollera mängden på din kräm genom den här metoden.

Sedan är det dags att sprida ut krämen över hela ansiktet. Här ska du använda ganska långa och rejäla drag så att krämen inte blir ojämn och klumpig. Börja från pannan och arbeta dig utåt. Pensla från nästippen och hela vägen upp till pannan. På din är det dock bättre om du istället använder dig av horisontella drag då det annars kan bli randigt. Vad gäller kinderna så kan du istället dra med penseln ut från punkten i alla riktningar tills du har fått en ordentlig och jämn täckning. När det är dags att avsluta appliceringen under dina ögon är det viktigt att du är försiktig eftersom att penseln är lite större än ett pekfinger så gör appliceringen under dina ögon långsamt så att du är säker på ett lyckat resultat. Man kan också undvika att använda penseln helt när det kommer till just ögonen men vill du använda pensel så kan du med fördel försöka dutta dit krämen lite försiktigt istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>