Sminkborstar

Sminkborstar

Den allra bästa appliceringsverktyget för olika typer av makeup en pensel som är avsedd för just detta. Beroende på vilket smink det är du ska applicera och vilket resultat du faktiskt vill ha så skiljer det lite mellan de olika penseltyperna.

Är det foundation du behöver en pensel till så beror det lite på vilken typ av foundation du tänkt använda. Om det är en helt vanlig flytande variant du har tänkt dig så är penseln Flat Foundation Brush från Ecotools varmt rekommenderad. Ecotools är ett av de ledande företaget inom makeup och tillbehör och tillverkar alla sina produkter med våran miljö i åtanke. Deras foundation borste är ett väldigt prisvärt alternativ som trots det relativt låga priset håller en mycket hög kvalitet.  Penseln är lätt att arbeta med och hjälper dig till att få ett väldigt jämnt och naturligt resultat. Penseln har också en något rundad spets för att du enklare ska kunna komma åt under ögat och för att kunna täcka specifika punkter.

Har du istället funderat på att använda dig av ett mineralpuder så är det dock bättre om du kikar lite på Ecotools Sheer Finish Kabuki borste som är mycket mjukare och inte alls lika kompakt. Eftersom att det är en mycket glesare borste så kommer det också att vara mycket enklare att få en jämn spridning på ditt puder. Borsten har ett ergonomiskt utformat handtag och funkar lika bra till brun utan sol puder.

En annan variant på borste som du kan testa är Deluxe Fan Brush som även den är tillverkad av Ecotools. En så kallad fan-brush är en pensel med väldigt spridda men kompakta borst som gör att du lättare kan täcka en större yta när du lägger på din makeup. Borsten fungererar alldeles utmärkt till både foundation, puder och rouge eftersom att den går att vinkla för att följa käkbenet underlättar den därmed appliceringen rejält. Vill du läsa mer om sminkborstar så besök Olika sminkborstar och hur ni rengör sminkborstar

Föredrar du snarare att använda dig av en svamp när du gör din dagliga makeup så finns det en borste även för det. Ecotools har en borste som de valt att kalla för Foam Applicator Brush som har en väldigt behändig topp som helt enkelt är en liten spetsig svamp.  Toppen har också en avskuren sida för att underlätta applicering vid ansiktskonturerna så som vid ögon och näsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>